Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Bemutatkozás

Kedves Utazni vágyó!

Az utazás vágya szinte egykorú az emberiséggel. Utazás és felfedezés nélkül a világunk is teljesen más lenne, mint most. Az emberi kíváncsiság eredményeként fedeztük fel sorban a kontinenseket és egymás kultúráját. Újabb és újabb helyek és emberek megismerése az életünk szerves része, az emberek túlnyomó többsége számára így kerek a világ. Ahhoz, hogy bejárja e kerek világot, vagy legalább annak egy-egy szegletét, pénzre, időre és energiára van szüksége. Ha bennünket választ, mindent megteszünk, hogy egy-egy utazást minél kedvezőbb összegből valósítson meg, és hogy annak szervezése minél kevesebb idejét és energiáját eméssze fel. Az utazás így élmény marad Önnek.

Az Atlantic Travel 1995 óta áll az utasok rendelkezésére. Több mint két évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött szinte bármilyen utazással kapcsolatos ügyben fordulhat hozzánk. Irodánk főleg a személyes kapcsolatokra és a bizalomra épül. Nálunk vásárolhat repülőjegyet, köthet biztosítást, foglalhat csupán egy reptéri transzfert, de megszervezhetjük a világ körüli utazását a legapróbb részletekig. Ezen kívül viszonteladóként szinte az összes hazai és külföldi utazásszervező cég ajánlatát értékesítjük, ugyanazon az áron mintha az utazásszervezőnél foglalná le utazását. Mint IATA Accredited Agent a világ számos légitársaságára saját jogon állítunk ki repülőjegyet.

Azt nem tudjuk megmondani, hogy húsz év alatt hány ezren, tízezren utaztak velünk, de azt igen, hogy azok közül, akik egyszer megkerestek, szinte mindenki visszatérő utasunk lett. Hogy miért? Ők tudnák megmondani, vagy Ön, ha utazásához bennünket választ.
 

„ATLANTIC TRAVEL, HOGY NE CSAK KÉPESLAPRÓL ISMERJE A VILÁGOT.”

Örömmel várjuk törzsutasaink körébe.

Bartucz Gyöngyi                   Imre Anita